Xenon

Serviciul Xenon devine din ce în ce mai popular, iar farurile xenon sunt prezente la diferite mașini, de diferite prețuri. Evident, farurile xenon arată elegant și stilat, dar nu aceste caracteristici definesc popularitatea lor. Pe lângă exteriorul atractiv și apartenența la ultimele tendințe de modă, xenon are o multitudine de avantaje funcționale.

Farele xenon se deosebesc prin iluminarea în îndepărtare și lățimea fluxului luminos, de accea șoferii care au faruri xenon au o vizibilitate mai bună în întuneric sau în condițiile meteorologice nefavorabile. Puterea lămpilor cu xenon este de 3 ori mai strălucitoare decât a lămpilor cu halogen sau cu incandescență. În plus xenon folosește mai puțină energie decât lămpile ordinare. Lămpile cu xenon au o lumină mai moale, și sunt mai bine percepute de șoferii vehiculelor care se apropie, astfel încât riscul de a ajunge într-un accident cu farurile „oarbe” este mai mic.

 

Durata de viață a becului xenon de la 3000 de ore.

Prețurile pentru xenon

 

Kit Xenon – de la 50 USD
Kit bi-xenon — de la 80 USD
Instalare — de la 15 până la 30 USD, în funcție de complexitatea lucrării. De asemenea, există kituri de generație nouă HYLUXTEK.

Prețurile menționate mai sus pot varia în funcție de complexitatea instalației