Acoperire nano-ceramică pentru caroseria automobilului de la G-STYLE

Protecție anticorosiva pentru 1-3 ani;

Rezistență la crăpături și zgârieturi;

Rezistență la substanțe chimice și raze ultraviolete;

Efect super-hidrofob;

Oferă mașinii strălucire și actualizează culoarea;

Efect anti-ploaie și anti-gheață;

Proprietate anti-graffiti.

Acoperire ceramică de la G-style

G-STYLE utilizează o acoperire ceramică de calitate înaltă care protejează caroseria mașinii timp de cel puțin 5-7 ani. Această acoperire conține izocianat și poliuretan. Datorită acestor componente, pe suprafață se formează un strat puternic de 2 microni grosime.

Acoperirea ceramică protejează suprafața mașinii de factorii mediului înconjurător. Are efect de auto-curățare și proprietăți hidrofobe.

Acoperirea este complet transparentă și face culoarea automobilului să fie mai luminoasă și mai saturată. Avantajul acestei acoperiri, este prezența în stratul de acoperire a unor filtre speciale care blochează radiațiile ultraviolete. Ca urmare, suprafața tratată este mai puțin influențată de razele soarelui, iar automobilul se încălzește mai puțin pe timp de vară.

Acoperirea are un efect de nivelare: acoperă mici zgârieturi proeminente și adâncite de pe suprafața automobilului, protejează caroseria de murdărie, păstrează aspectul original al ei.

Acoperirea ceramică nu este influențată de spălătoriile auto, este rezistentă la agenții chimici. Îndepărtarea stratului de protecție este posibilă doar prin lustruire.

Pentru mai multe detalii contactați-ne!

+373 79 202 597