Tonare auto în Chișinău

Compania noastră are experiență în tonarea geamurilor mai mult de 13 ani. Vă putem asigura că automobilul Dvs. va fi tonat în decurs de 60 de minute!

Curățare chimică auto

Nu contează cât de atent este proprietarul, după un timp salonul automobilului își pierde aspectul inițial și începe să acumuleze murdărie.

Lustruirea caroseriei auto și farurilor.
Acoperire nano-ceramică

Datorită lustruirii corecte și calitative, chiar și un automobil second-hand poate arata ca nou.

Izolare fonică auto

Dacă v-ați gîndit vreodată la izolarea fonică a autoturismului Dvs., atunci aveți două opțiuni - să apelați la serviciile profesionale al unui centru specializat sau să faceți acest lucru personal.

Bine ați venit la G-STYLE!

Compania G-Style este pe piața serviciilor auto de mai mult de 13 ani. Toți acești ani de lucru în Chișinău și toată țara, ne permit astăzi să surprindem clienții noștri cu experiență noastră incontestabilă. Motto-ul nostru este „timp și calitate” – efectuăm lucrări calitative în cel mai scurt timp.

Locația accesibilă a centrului auto G-STYLE permite clienților noștri să ajungă comod și rapid la noi. Timpul, după cum știți, este apreciat mai presus de toate!

Comandă apel

RECENZII

Sunt mulțumit de lucrările efectuate, au finisat mai repede decât au promis. Vă recomand, nu veți regreta!

Serghei Olivschi, 32 ani

Eu călătoresc mult prin țară, aveam întotdeauna probleme cu ciobiturile, un prieten ma sfătuit să acopăr aici cu folie anti-pietriș. Credeam că nu va avea nici un efect dar am fost plăcut surprins cît de bine imi protejează caroseria mașinii.

Serghei Davidov, 35 ani

Am decis să pun becuri xenon, rezultatul este super. Am impresia că tot timpul am mers ca orbul, totul se vede foarte clar! Un băiat din echipa G-Style m-a ajutat să aleg cea mai bună variantă și a instalat rapid. Am optat pentru becuri de 5000k, luminează drumul foarte bine și nu orbesc alți participanți la trafic.

Ivan Neculiseanu, 32 ani

PARTENERI

Chisinau, str. Socoleni 5/6

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sâmbăta: 9:00 - 14:00
Duminică: închis