Izolarea fonică a automobilului

Dacă v-ați gîndit vreodată la izolarea fonică a autoturismului, atunci aveți două opțiuni – să apelați la serviciile profesionale al unui centru specializat sau să faceți acest lucru personal. În acest caz, va trebui să achiziționați doar materiale de înaltă calitate pentru o bună izolare fonică a automobilului.

Compania G-STYLE vă recomandă să achiziționați toate materialele necesare doar de la producători specializați. Deoarece calitatea maximă a izolării fonice va fi atinsă doar cu materiale de cea mai înaltă calitate și rezistență, elaborate conform tehnologiilor know-how.

Lucrările de izolare fonica ar trebui să fie efectuate la fiecare automobil. Izolarea fonică va face călătoria în automobil mai confortabilă, scutind șoferul și pasagerii săi de sunetele nedorite, care apar în timpul funcționării motorului și deplasării vehiculului.

Dacă doriți să faceți un tuning automobilului Dvs., atunci trebuie să începeți de la izolarea fonică. O izolare fonică calitativă oferă o distribuție uniformă a sunetului emis de echipamentele muzicale în salonul automobilului.

Izolarea fonică automobilului poate fi de 3 tipuri:

 1. absorbție sunete;
 2. izolare sunete;
 3. absorbție vibrații.

De asemenea

Trebuie de remarcat că izolarea fonică pentru absorbția vibrațiilor este aplicată pe porțiunile caroseriei predispuse vibrațiilor: podeaua, plafonului și ușile mașinii.

O izolare fonică profesională, cu materialele autentice, va face călătoria cu automobilul mai confortabila.

Compania G-STYLE, oferă următoarele tipuri de izolare fonică:

 1. Izolarea fonică a podelei.
 2. Izolarea fonică a ușilor.
 3. Izolarea fonică a portbagajului.
 4. Izolarea fonică a plafonului.
 5. Izolarea fonică a rafturilor.
 6. Izolarea fonică a panoului de bord.
 7. Izolarea fonică a capotei.
 8. Izolarea fonică a elementelor externe.
 9. Izolarea fonică a conductelor de ventilare.
 10. Eliminarea zgomotelor terțe, cu utilizarea materialelor unice ale companiei „G-STYLE„.

Mai multe informații

Izolarea fonică stă la baza confortului, sunetului ideal și a siguranței în trafic. Recomandăm tuturor șoferilor să facă o izolare fonica completa a automobilului.
Aflându-vă în centrul auto G-STYLE, puteți urmări munca echipei noastre de profesioniști care vă vor transforma automobilul în unul de lux.

De ce izolarea fonică este utilă pentru automobil?

 • Reduce nivelul zgomotelor rutiere;
 • Reduce sunetele nedorite din interiorul autoturismul;
 • Oferă o distribuire perfectă a sunetului în interiorul autoturismului;
 • Oferă izolare termică;
 • Datorită reducerii vibrațiilor, durata de viață a automobilului va creste în mod semnificativ.

Vizitați centrul de detailing G-STYLE, veți rămâne complet mulțumiți de lucrările efectuate. După o izolare fonică completă veți avea o sonorizare perfectă în salonul autoturismului Dvs.

Serviciile profesionale ale companiei G-STYLE vă vor face autoturismul complet izolat de sunetele exterioare, fără a adăuga în mod semnificativ la greutatea vehiculului.

Pentru informații adiționale contactați-ne!