Xenon

Xenon

Serviciul de instalare a becurilor Xenon devine din ce în ce mai popular, iar farurile cu becuri xenon sunt prezente la majoritatea mașinilor noi. Evident, farurile cu becuri Xenon arată elegant și stilat, dar nu aceste caracteristici definesc popularitatea lor. Pe lângă exteriorul atractiv, becurile Xenon au o multitudine de avantaje funcționale.

Farurile echipate cu becuri Xenon se deosebesc de cele obișnuite prin puterea de iluminare avansată, lungimea și lățimea fluxului luminos, de aceea șoferii care au faruri cu becuri Xenon au o vizibilitate mai bună pe timp de noapte sau în condiții meteorologice nefavorabile. Puterea farurilor cu becuri Xenon este de 3 ori mai mare decât a becurilor halogen. În plus becurile Xenon folosesc mai puțină energie decât becurile ordinare, au o lumină mai moale, și sunt mai bine percepute de șoferii vehiculelor din sens opus, astfel încât riscul de a provoca o situație de accident este mai mic.

 

Durata de viață a becului xenon este de la 3000 de ore.

[cq_vc_dagallery images=”334,336,338″ thumbtitle=”” thumbdesc=”” color=”#ffffff” background=”#f0a800″]

Prețurile pentru echipamentul Xenon

 

Kit Xenon – de la 50 USD
Kit Bi-Xenon — de la 80 USD
Instalare — de la 15 până la 30 USD, în funcție de complexitatea lucrărilor. De asemenea, sunt disponibile seturi Xenon de generație nouă brand HYLUXTEK.

Prețurile menționate mai sus pot varia în funcție de complexitatea instalației.