Despre noi

G-style - stilistul mașinii dvs.

Istoria noastră

Istoria G-Style a început în 2002, cu un mic garaj de 54 de metri pătrați, unde ofeream servicii de tonare a geamurilor. Datorită pasiunii pentru munca noastră și înțelegerii a ceea ce este important pentru client, și anume Calitatea și Termenele convenite, numărul mașinilor din garaj era în continuă creștere

După mai bine de 20 de ani, principiile noastre nu s-au schimbat. Facem în continuare tot ce ne stă în putință pentru a satisface dorințele clienților noștri, dar în propriul nostru studiou de 250 de metri pătrați. Ne perfecționăm în permanență, astfel încât profesionalismul nostru este în continuă creștere, iar timpul necesar pentru a lucra la un automobil se scurtează, fără a pierde din calitate. De exemplu, dacă la început tonam un automobil în 4 ore, astăzi o facem în 1 oră!

De asemenea, G-Style își extinde constant gama de servicii pentru a oferi clienților săi o gamă cât mai largă de servicii.

Echipa noastră este formată din angajați experimentați și calificați, care sunt creatori ai propriei afaceri. Peste o mie de mașini au trecut prin mâinile noastre, iar fiecare dintre ele reprezintă un proiect individual și atitudinea noastră atentă față de el, pentru că știm foarte bine semnificația cuvântului "Perfecționism"

Avantajele noastre[

EXPERIENȚĂ

Suntem prezenți pe piața serviciilor auto mai mult de 20 de ani. Toți acești ani de muncă în acest domeniu în Chișinău și nu numai, ne permit astăzi să ne surprindem clienții din toată Moldova cu experiența noastră

RAPIDITATE

Locația convenabilă a centrului nostru auto permite clienților noștri să ajungă la noi comod și rapid. Iar timpul, după cum știți, este prețuit mai presus de orice!

SERVICIUL

Merită de menționat faptul că avem o abordare individuală a fiecărui caz al clientului. După noi, automobilul capătă un farmec al său deosebit, iar clientul este cu siguranță mulțumit de vizitarea centrului nostru auto.

CALITATE

Motoul nostru este timp-calitate, ceea ce înseamnă că facem totul la cel mai înalt standard într-o perioadă scurtă de timp.

g-style

Misiunea noastră este să facem tot posibilul ca clienții noștri să rămână pe deplin satisfăcuți.

Rulează videoul

GALERIE

CONTACTE

Chisinau, str. Socoleni, 5/6

Orarul:
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00
Duminică: zi liberă

© 2023 G-STYLE.MD. ALL RIGHTS RESERVED

Despre noi

G-style - stilistul mașinii dvs

Istoria noastră

Istoria G-Style a început în 2002, cu un mic garaj de 54 de metri pătrați, unde ofeream servicii de vopsire a geamurilor. Datorită dragostei pentru munca noastră și înțelegerii a ceea ce este important pentru client, și anume Calitatea și Termenele convenite, numărul mașinilor din garaj a fost în continuă creștere

După mai bine de 20 de ani, principiile noastre nu s-au schimbat. Facem în continuare tot ce ne stă în putință pentru a satisface dorințele clienților noștri, dar în propriul nostru studio de 250 de metri pătrați. Ne perfecționăm în permanență, astfel încât profesionalismul nostru este în continuă creștere, iar timpul necesar pentru a lucra la o mașină se scurtează, fără a pierde din calitate. De exemplu, dacă la început am vopsit o mașină în 4 ore, astăzi o facem în 1 oră!

De asemenea, G-Style își extinde constant gama de servicii pentru a oferi clienților săi servicii maxime.

Echipa noastră este formată din angajați experimentați și calificați, care sunt creatori ai propriei afaceri. Peste o mie de mașini au trecut prin mâinile noastre, iar fiecare dintre ele reprezintă un proiect individual și atitudinea noastră atentă față de el, pentru că știm foarte bine cuvântul "Perfecționism"

Avantajele noastre

EXPERIENȚĂ

Suntem prezenți pe piața serviciilor auto de puțin peste 20 de ani. Toți acești ani de muncă în această direcție în Chișinău și nu numai, ne permit astăzi să ne surprindem clienții din toată Moldova cu experiența noastră.

Viteză

Locația convenabilă a centrului nostru auto permite clienților noștri să ajungă la noi în mod convenabil și rapid. Iar timpul, după cum știți, este prețuit mai presus de orice!

Serviciu

Merită menționat faptul că avem o abordare complet individuală a fiecărui client. După noi, mașina strălucește cu noi culori ale farmecului său, iar clientul este cu siguranță mulțumit de vizitarea centrului nostru auto

Calitate

Crezul nostru este timp-calitate, ceea ce înseamnă că facem totul la cel mai înalt standard într-o perioadă scurtă de timp.

  • G-Style

    Misiunea noastră este fericită,
    și un client mulțumit

    G-Style

Chisinau, str. Socoleni, 5/6

Orarul:
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00
Duminică: zi liberă

© 2023 G-STYLE.MD. ALL RIGHTS RESERVED

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com