De ce este importantă tonarea geamurilor auto?

Tonarea geamurilor asigură o protecție pentru interiorul automobilului de factorii externi, cum ar fi razele solare ultraviolete care nu sunt benefice pentru pasageri.

Tonarea păstrează o temperatură optimă în salonul mașinii,  în zilele mai călduroase atunci când temperaturile ridicate perturbează funcționarea climatizatorului din mașină.

Tonarea oferă un beneficiu foarte important, ascunde de ochi străini obiectele prețioase din salonul automobilului cum ar fi: laptopul, telefonul și alte lucruri care rămân în mașină, astfel riscul unui jaf este cu mult mai mic.

Totodată, în caz de accident sau de deteriorare a sticlei, folia, care se folosește pentru tonare, menține bucățile de sticlă  și nu-i permite să se desprindă de ea în diferite direcții, ce ar putea fi periculos pentru pasageri.

Protecția și securizarea farurilor este asigurată de o folie specială (cu grosimea de la 0,6 până la 1,2 mm) care se aplică pe exteriorul lor. Folia protejează farurile datorită grosimii și elasticității sale. Ea absoarbe orice lovitură cu obiectele mici. Nu toate modelele de faruri permit aplicarea foliei de protecție, la unele apare riscul ca folia, să devină de o nuanță mai închisă din cauza luminii puternice emise de becuri.

Compania noastră oferă servicii de tonare a geamurilor deja de 10 ani. Aceasta ne permite cu certitudine să afirmăm că tonarea automobilului va dura până la 60 de minute. De asemenea, noi oferim garanție de 2 ani.

Sunt disponibile folii de tonare și securizare într-un asortiment bogat, puteți alege modelul și culoarea potrivită pentru automobilul Dvs.

Prețurile pentru tonarea geamurilor

Tonarea geamurilor auto cu folie produsă în Coreea de Sud – de la 500 de lei. (econom)
Tonarea geamurilor auto cu folie produsă în SUA – de la 800 de lei. (premium)

Prețurile menționate mai sus pot varia în funcție de marca automobilului.