De ce este importantă tonarea geamurilor automobilului?

În primul rând, tonarea asigură o protecție pentru interiorul automobilului de la factorii externi, cum ar fi razele solare ultraviolete care nu sunt benefice pentru mașină.

În al doilea rând, tonarea păstrează o temperatură optimă în salonul mașinii, păstrând o temperatură normală în zilele mai călduroase atunci când temperaturile ridicate perturbează funcționarea climatizatorului din mașină.

Tonarea mai oferă încă o caracteristică foarte importantă, ascunde de ochi străini lucrurile prețioase din salonul automobilului cum ar fi: laptopul, telefonul și alte lucruri care rămân în mașină, astfel riscul de jaf este cu mult mai mic.

Totodată, în caz de accident sau a deteriorarii sticlei, folia, care se folosește pentru tonare, menține sticla și nu-i permite să se desprindă de ea în diferite direcții, ce poate fi periculos pentru sănătate.

Protecția farurilor se datorează unei foliei speciale (cu diametru de la 0,6 până la 1,2 mm) care se aplică pe exteriorul farurilor. Folia protejează farurile datorită grosimii și elasticității sale. Ea previne orice lovitură cu obiectele mici. Nu toate modelele de faruri permit aplicarea protecției, la unele apare riscul ca folia să devină de o nuanță mai închisă din cauza luminii puternice.

Compania noastră oferă servicii de tonare a geamurilor deja de 10 ani. Aceasta ne permite cu certitudine să afirmăm că tonarea automobilului se va produce în decurs de 60 de minute, din momentul ce a început procesul. Mai mult ca atât, noi oferim și garanție de 2 ani.

La noi găsiți mereu folii de protecție într-un asortiment bogat, pentru a alege modelul și culoarea ideală anume pentru mașina dvs.Prețurile pentru tonarea și rezervarea sticlei, faruri

Tonarea sticlei auto cu un film produs în Coreea de Sud – de la 500 de lei. (econom)
Tonifierea steltelor auto cu film produs în SUA – de la 800 de lei. (premium)

Prețurile menționate mai sus pot varia în funcție de marca automobilului