Dacă v-ați gândit vreodată la izolarea fonică a autoturismului, atunci aveți două opțiuni. In primul rind, sa apelati la servicii profesionale în centrul specializat sau sa faceți acest lucru pe cont propriu. În acest caz, va trebui să achiziționați numai accesorii de înaltă calitate pentru izolarea fonică a autoturismului.

Compania G-STYLE vă recomandă să achiziționați toate accesorii necesare numai la producători specializati. Deoarece calitatea maximă a lucrului va fi realizată numai cu ajutorul materialelor de cea mai înaltă calitate si rezistente, fiind produse conform tehnologiilor know-how.

Lucrările de izolare fonica ar trebui să fie efectuate pe fiecare autoturism, chiar și în timpul reparației sau îmbunătățirii acestuia. Lucrările de izolare fonica va face mișcare mai confortabilă, scutind șoferul și pasagerii săi de la zgomotul nedorit, care „se naste” în timpul funcționării motorului, precum și sunete nedorite străine.

Dacă doriți să va faceți tuning-ul autoturismului dvs., atunci trebuie să începeți de la izolarea fonică. Acest lucru se datorează distribuției uniforme a sunetului în timpul instalării echipamentelor muzicale.

Izolarea fonică a autoturismului poate fi de trei categorii:

 1. Atenuarea sunetului;
 2. Izolarea fonică;
 3. Absorbția vibrațiilor.

De asemenea

Este demn de remarcat efectuarea procedurii de atenuarea sunetului, care este aplicata pe o porțiune a corpului mai predispusa vibrațiilor: podeaua mașinii, acoperișul și ușile.

Izolația fonică profesională, în combinație cu materialele originale, va face calatoria cu autoturismul mai confortabila.

Contactind la compania G-STYLE, puteți utiliza mai multe tipuri de izolare fonică:

 1. Izolarea podelei
 2. Izolarea fonică a ușilor
 3. Izolarea fonică a trunchiului
 4. Izolarea fonică a plafonului
 5. Izolarea rafturilor
 6. Terpuse izolate fonic
 7. Izolarea fonică a hotei
 8. Izolarea fonică a elementelor externe
 9. Izolarea fonică a conductelor de aer și a aerului condiționat
 10. Eliminarea zgârieturilor terților, folosind materialele unice ale companiei „G-STYLE”

Mai multe informații

Vorbind despre confortul autoturismului, trebuie să se ținem seama de faptul, că izolația fonică este baza confortului, sunetului ideal și siguranței in trafic. Prin urmare, tuturor șoferilor li se recomandă să facă o izolare fonica completa a autovehiculului.
Aflindu-se la compania G-STYLE, la o ceașcă de cafea, vă puteți bucura de munca profesioniștilor care, în fața ochilor dvs., vă vor transforma autoturismul într-o „clasă de lux”.

De ce izolarea fonică este utilă pentru autoturismul?

 • • În primul rând, reduce nivelulul zgomotulul rutier;
 • • În al doilea rând, reduce complet zgomotul din autoturismul;
 • • În al treilea rând, este acustica perfectă în interiorul autoturismului;
 • • În al patrulea rând, este și izolarea termică interioară;
 • • În al cincilea rând, datorită reducerii vibrațiilor, durata de viață a autoturismului va creste în mod semnificativ.

În cele din urmă, folosind serviciile centrului de detailing, veți rămâne complet mulțumiți de munca depusă. Fiind că după izolarea fonica completă veți avea acustica perfectă în salonul autoturismului dvs.

Serviciile profesionale ale companiei G-STYLE vă vor face pe autoturismul complet inaccesibil pentru sunetele exterioare, fără a adăuga în mod semnificativ greutate mașinii dvs.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Toate informațiile necesare puteți obține sunând la noi