Despre noi

G-style există pe piața serviciilor auto de mai mult de 10 ani. Toți acești ani de muncă în această direcție la Chișinău și nu numai, ne permit astăzi să surprindem clienții noștri cu experiență în toată Moldova. Credința noastră este de calitate a timpului, ceea ce înseamnă că într-o perioadă scurtă de timp facem totul la cel mai înalt nivel.

MOTIVE PENTRU LUCREAZĂ CU NOI

EXPERIENȚA

Am fost pe piața serviciilor auto de mai bine de 10 ani. Toți acești ani de muncă în această direcție la Chișinău și nu numai, ne permit astăzi să surprindem clienții noștri cu experiență în toată Moldova.

VITEZA

Locația convenabilă a centrului nostru de mașini permite clienților noștri să ne contacteze rapid și ușor. Și timpul, după cum știți, este apreciat mai presus de toate!

SERVICII

Separat, merită menționat faptul că pentru fiecare client avem o abordare complet individuală. După noi, mașina strălucește cu culori noi ale farmecului său, iar clientul rămâne cu siguranță mulțumit de vizita la centrul nostru auto.

CALITATE

Credința noastră este de calitate a timpului, ceea ce înseamnă că într-o perioadă scurtă de timp facem totul la cel mai înalt nivel.

CEL MAI BUN SERVICIUL ÎN MOLDOVA PENTRU AUTO RESTYLING

Merită menționat faptul că pentru fiecare client avem o abordare complet individuală. După noi, mașina strălucește cu culori noi ale farmecului său, iar clientul rămâne cu siguranță mulțumit de vizita la centrul nostru auto.

DE CE NOI?

pentru o perioadă scurtă de timp, facem totul la cel mai înalt nivel.

RECENZII

Sunt mulțumit de muncă, am făcut mai repede decât am promis. Îi recomand tuturor, nu-i vei regreta!

Serghei Olivschi, 32 ani

Eu călătoresc în jurul țării, au existat întotdeauna probleme cu ciobiturilor, un prieten sfătuit să acopere cu anti-pietriș. Credeam că ar fi groaznic să privesc, dar nu, jeepul pare destul de bun, destul de agresiv.

Serghei Davidov, 35 ani

Am decis să încerc să pun lămpi bi-xenon, rezultatul este super. Un astfel de sentiment că tot timpul am mers la orb, totul poate fi văzut foarte clar! Un băieți, ajutat să aleagă cea mai bună opțiune, instalat repede. Ne-am oprit la lămpile de 5000k, ca și pentru mine - așa că asta este. Și nu puteți orbi pe alții și să vă vedeți ca un vultur

Ivan Neculiseanu, 32 ani

Informăm că acum acoperim cu fibră de carbon nu numai interiorul și corpul mașinii dvs., ci și orice suprafețe ferme: laptop-uri, telefoane mobile etc. Pentru mai multe informații, vă rugăm să sunați
+373 69 202 597