Despre noi

Compania G-Style este pe piața serviciilor auto de mai mult de 13 ani. Toți acești ani de lucru în Chișinău și toată țara, ne permit astăzi să surprindem clienții noștri cu experiență noastră incontestabilă. Motto-ul nostru este „timp și calitate” – efectuăm lucrări calitative cât de rapid posibil.

MOTIVE PENTRU A ALEGE G-STYLE

EXPERIENȚĂ

Suntem pe piața serviciilor auto mai mult de 13 ani. Toți acești ani de lucru în Chișinău și toată țara, ne permit astăzi să surprindem clienții noștri cu experiență noastră incontestabilă.

VITEZĂ

Locația accesibilă a centrului auto G-STYLE permite clienților noștri să ajungă comod și rapid la noi. Timpul, după cum știți, este apreciat mai presus de toate!

SERVICII

Oferim o gamă larga de servicii pentru automobil: tonarea geamurilor și elementelor optice, izolarea fonică, lustruirea caroseriei, acoperire anti-pietriș, etc.

CALITATE

Motto-ul nostru este „timp și calitate” – efectuăm lucrări calitative cât de rapid posibil.

DETAILING AUTO ÎN MOLDOVA

Pentru fiecare client avem o abordare individuală. După noi, automobilul strălucește în culori autentice, iar proprietarul este cu siguranță mulțumit de vizita la centrul nostru auto.

DE CE NOI?

Oferim servicii calitative efectuate în scurt timp!

RECENZII

Sunt mulțumit de lucrările efectuate, au finisat mai repede decât au promis. Vă recomand, nu veți regreta!

Serghei Olivschi, 32 ani

Eu călătoresc mult prin țară, aveam întotdeauna probleme cu ciobiturile, un prieten ma sfătuit să acopăr aici cu folie anti-pietriș. Credeam că nu va avea nici un efect dar am fost plăcut surprins cît de bine imi protejează caroseria mașinii.

Serghei Davidov, 35 ani

Am decis să pun becuri xenon, rezultatul este super. Am impresia că tot timpul am mers ca orbul, totul se vede foarte clar! Un băiat din echipa G-Style m-a ajutat să aleg cea mai bună variantă și a instalat rapid. Am optat pentru becuri de 5000k, luminează drumul foarte bine și nu orbesc alți participanți la trafic.

Ivan Neculiseanu, 32 ani

Acoperim cu fibră de carbon atît interiorul și exteriorul automobilului cît și orice suprafețe solide: laptop-uri, telefoane mobile etc. Pentru mai multe informații, contactați-ne:
+373 79 202 597