Acoperire ceramică pentru caruseria automobilului de la G-style

Protectie anticoroziva pentru 5-7 ani;

Rezistență la crăpături și zgârieturi;

Rezistență la substanțe chimice și raze ultraviolete;

Efect superhidrofob;

Oferă mașinii o strălucire lucioasă și actualizează culoarea;

Anti-ploaie și anti-gheață;

Proprietate anti-graffiti.

Acoperire ceramic de la G-style

G-Style utilizează o acoperire de calitate care protejează bine caroseria mașinii timp de cel puțin 5-7 ani. Acesta se datorează acoperirii , care include izocianat și poliuretan. Datorită acestor componente, pe suprafață se formează un strat puternic de 2 microni grosime.

Acoperirea ceramică protejează suprafața mașinii de influențele mediului înconjurător și de zgârieturile mici. Are efect de auto-curățare și proprietăți hidrofobe.

Acoperirea este complet transparentă și face culoarea automobilului să fie mai luminoasă și mai saturată. Avantajul acestei acoperiri, este prezența în stratul de acoperire a unor filtre speciale care blochează radiațiile ultraviolete. Ca urmare, suprafața tratată nu se arde sub influența soarelui, iar mașina se încălzește mai puțin în vreme caldă.

Acoperirea are un efect de nivelare: acoperă mici suprafețe proiminente și adâncite de pe suprafața mașinii, protejând suprafața mașinii de murdării, păstrând frumusețea mașinii.

Acoperirea de ceramică nu se spală la spălătoriile auto, este rezistentă la agenții chimici. Îndepărtarea stratului de protecție este posibilă numai cu ajutorul polisarii auto.

În detaliu puteți afla prin telefon +373 69 202 597