Chisinau, str. Socoleni 5/6

G-style - stilistul automobilului Dvs.   +373 69 202 597

Tonarea auto în Chișinău

Compania noastra se ocupă cu tonarea geamurilor mai mult de 10 ani. Toate acestea ne permite sa cerem cu mandrie ca masina va fi fumate în decurs de 60 de minute.

Curățare chimică auto

Nu contează cât de atent nu a fost proprietarul, după un timp de masina salon pierde puritatea originală, și începe să se acumuleze murdărie.

Lustruirea caroseriei auto și faruri

Datorită șlefuirea de înaltă calitate nu este nici măcar o mașină nouă poate fi transformată ca și în cazul în care pur și simplu de pe linia de automobile.

Izolare fonică auto

Dacă ați gândit vreodată despre zgomot de izolare masina, atunci aveți două opțiuni. Profitați de servicii profesionale în salon sau de a face acest lucru pe cont propriu.

Suntem încântați să vă urez bun venit la serviciul nostru

Suntem pe piata serviciilor auto deja mai mult de 10 de ani. Toți acești ani de muncă în această direcție în Chișinău și nu ne permite doar astăzi să surprindă experiențele clienților noștri din toată Moldova. Credo-ul nostru - timp și de calitate, ceea ce înseamnă că într-o perioadă scurtă de timp să facem totul la cel mai înalt nivel.

Locația convenabilă a noastră de auto-focus permite clienților noștri pentru a obține rapid și ușor la noi. Și, timp, după cum știm, este evaluată mai presus de toate!

PENTRU A COMANDA

RECENZII

Sunt mulțumit de muncă, am făcut mai repede decât am promis. Îi recomand tuturor, nu-i vei regreta!

Serghei Olivschi, 32 ani

Eu călătoresc în jurul țării, au existat întotdeauna probleme cu ciobiturilor, un prieten sfătuit să acopere cu anti-pietriș. Credeam că ar fi groaznic să privesc, dar nu, jeepul pare destul de bun, destul de agresiv.

Serghei Davidov, 35 ani

Am decis să încerc să pun lămpi bi-xenon, rezultatul este super. Un astfel de sentiment că tot timpul am mers la orb, totul poate fi văzut foarte clar! Un băieți, ajutat să aleagă cea mai bună opțiune, instalat repede. Ne-am oprit la lămpile de 5000k, ca și pentru mine - așa că asta este. Și nu puteți orbi pe alții și să vă vedeți ca un vultur

Ivan Neculiseanu, 32 ani

PARTENERII

Chisinau, str. Socoleni 5/6

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sâmbăta: 9:00 - 14:00
Duminică: închis